Insättningar och uttag


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Banköverföring
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Sport, Casino
4.1/5
USDT 115 bonus
Registrering

Översikt


 • Webbplats:
  www.dafabet.com
 • Företag:
  AsianBGE
 • Licens:
  Myndigheten för den ekonomiska zonen i Cagayan (CEZA)
 • Målområde:
  Asien och Stillahavsområdet / Europa

Dafabet

Dafabets verksamhet omfattar Asien, Europa och 28 andra länder. Företaget utvecklas dynamiskt runtom i hela världen. Webbsidan kännetecknas av en asiatisk stil. Begränsningarna på webbsidan har införts av programvaruleverantörer och framgår av licensföreskrifter. Dafabets logga finns på t-tröjor hos sådana fotbollslag som Burnlea FC, Celtic FC och Blackburn Rovers då företaget är sponsor för brittiska idrottslag. Dafabet är ett professionellt bettingbolag. Webbsidan är ett bevis på att de är perfektionister in i minsta detalj. Det är således inte konstigt att det får så många positiva omdömen. 

Dafabet bonusar – fördelar med att använda plattformen

Bettingbolag försöker locka till sig nya spelare genom att erbjuda en rad olika bonusar. Det börjar med en välkomstbonus. Så är även fallet med Dafabet. Bolaget erbjuder konkurrenskraftiga bonusar. Vid ersättning hos Dafabet kan man bland annat få:

 • en startbonus som ger möjlighet att få extra pengar, 
 • freebet varje vecka, 
 • speciella rabattkoder för bettingspel som kan användas vid insättning eller registrering. 

Spelare som spelar regelbundet får även tillgång till specialerbjudanden inom ramen för VIP-programmet. 

Dafabets välkomstbonus

Den första bonusen vid insättning hos Dafabet. Inkluderar extra pengar som kan användas vid bettingspel. Bonusen är mycket förmånlig i jämförelse med andra bettingbolag. Bonusen måste omsättas x15. 

Det erbjuds dessutom ett startpris om insättningen görs med en digital valuta. Även i detta fall måste priset omsättas 15 gånger. Vinster som har finansierats med bonusmedel måste omsättas enligt spelvillkoren. Startbonusen är säkert lockande för nya spelare. 

Veckovis freebet Dafabet

Detta erbjudande från Dafabet hjälper tipsspelare få flera extra bonusar. Freebet används inte bara en gång. Det är avsett för både nya och gamla spelare. Detta alternativ ger dig möjlighet att delta i bettingspel om du har i tidigare tipsspel i vissa sporter eller e-sporter. Oddsen i tipsspelet får dock inte vara lägre än 1.5. Aktuella omsättnings- och bonusvillkor finns i sektionen Kampanjer. 

Du behöver göra en insättning för att få Freebet. För att kunna få ut vinsten måste du dock ha omsatt pengarna som du satsat. Oddsen ska då vara minst 1.5. 

Dafabet rabattkod

En rabattkod aktiverar många olika fördelar. Den hittar du i sektionen Kampanjer på bettingbolagets officiella webbsida. Rabattkoder publiceras ofta på olika sajter inom branschen samt hos bettingbolagets partners. 

Dafabets rabattkod aktiveras vid insättning och utökar det inbetalda beloppet. Du kan även använda den när du registrerar ditt konto. På så sätt får du tillgång till intressanta priser.

Dafabet

Kampanjer och priser från Dafabet

Dafabet erbjuder flera olika fördelar för nya och gamla spelare. Det som väcker störst intresse är VIP-programmet avsett för regelbundna användare. De som deltar aktivt i tipsspel får räkna med förmånliga bonusar. Villkoren bestäms individuellt för varje spelare. 

Tipsspelare som fyller år får ta del av ett specialerbjudande. Det finns i olika former och gäller i 30 dagar från den dag man fått det. För att kunna ta del av det ska man ha varit en aktiv användare på Dafabets plattform i minst 3 månader. 

Bettingbolaget erbjuder även cashback. Medel som har erhållits på det sättet ska omsättas x1 på en kupong med oddsen på 1.5. 

Dafabet tillåter cash out som går ut på att man avslutar vadet själv innan matchen slutar. På så sätt kan spelaren dra sig tillbaka när som helst, vilket minimerar eventuella förluster. 

Registrering och inloggning hos Dafabet

Dafabet är ett erfaret och professionellt företag som har lyckats skapa en föredömlig plattform. Registrering sker i ett par enkla steg. Du behöver fylla i registreringsansökan, ange dina person- och kontaktuppgifter samt ditt kontonummer. Sedan är det dags att ange valutan på sitt konto och godkänna obligatoriska fält. Efter det får du bekräfta dina kontaktuppgifter och din identitet. 

Det går inte att registrera sig hos Dafabet utan att visa någon ID-handling. Du behöver godkänna speciallänken som skickas till din e-postadress. 

Live tipsspel på Dafabet

Denna speloperatör har ett brett utbud av live bettingspel som möter spelarnas behov. De är anpassade till flera olika sporter och e-sporter. Bettingbolaget Dafabet ger spelarna möjlighet att följa matchsändningar och kontrollera resultaten i realtid. 

Insättningar och utbetalningar hos Dafabet

Dafabet erbjuder flera olika möjligheter när det gäller utbetalning av vinst och insättning av pengar. Här kan man använda Neteller, JCB, Skrill, ecashasia, Paysafecard PAYBAY, Asianteller. Det finns även möjlighet att sätta in och betala ut medel med bankkort eller genom banköverföring. Då bolaget bedriver en internationell verksamhet, accepteras olika valutor. Du kan genomföra transaktioner med relativt låga avgifter. 

Dafabet mobilapp och webbsida

Bettingbolaget har skapat en kostnadsfri och funktionell app för sina spelare. Den finns på bolagets webbsida och App Store. Appen ger dig tillgång till alla alternativ och funktioner som finns på webbsidan. Du kan spela tipsspel och följa matchresultaten. Du kan även välja att använda webbsidans mobilversion. 

Spelarna kan närsomhelst kontakta personalen på flera olika sätt: via chatten, kontaktformuläret, e-post, telefon. 

Dafabet – användarkommentarer

Användarna är nöjda med hur bettingbolaget fungerar. Här finns det ingen plats för några fel. Spelvillkoren är klara och lätta att förstå. Detta gör det ännu enklare att få en bonus. Både nya och gamla spelare kan ta del av förmånliga erbjudanden. Bettingbolaget vet mycket väl vad som behöver göras för att locka till sig nya spelare och ta hand om sina gamla kunder. De som spelar regelbundet kan därför få extra fördelar. Om du är rätt duktig på att spela har du stora chanser att håva in en rejäl vinst. Det är en välbeprövad och laglig plats där dina pengar är i säkert förvar och där du alltid får vinsten utbetald. 

 

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id